Popeye & Οργανισμοί

Για την ασφαλή και ποιοτική εκπαίδευση σας στις καταδύσεις και τις πρώτες βοήθειες, έχουμε φροντίσει ως POPEYE DIVING CENTER να συνεργαζόμαστε και να τηρούμαι τα πρότυπα που ακολουθούν οι πιο γνωστοί και αξιόπιστοι οργανισμοί καταδύσεων και πρώτων βοηθειών παγκοσμίως, όπως είναι η ANDI, SSI, IANTD και DAN. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εκπαιδεύεστε με σωστό και επαγγελματικό τρόπο για να σας προετοιμάζει κατάλληλα να γίνετε δύτης, αλλά επιπλέον να μπορείτε να εφαρμόζετε πρώτες βοήθειες. Παρακάτω αναφέρονται λίγα λόγια για κάθε οργανισμό που συνεργαζόμαστε, καθώς και διαγράμματα από τα προγράμματα εκπαίδευσης τους. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε πάνω στο λογότυπο του κάθε οργανισμού για να σας ανακατευθύνει στην αντίστοιχη σελίδα.

ANDI - American Nitrox Divers International

Η ANDI International είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους οργανισμούς εκπαίδευσης δύτη στον κόσμο. Η ANDI ξεκίνησε με την εξειδίκευση σε εκπαιδευτικά προγράμματα για καταδύσεις Enriched Air Nitrox (SafeAir). Ως φυσική εξέλιξη από το SafeAir®, η ANDI ανέπτυξε εκπαιδευτικά προγράμματα για αυτό που έχει πλέον γίνει γνωστό ως συστήματα τεχνικής κατάδυσης και κλειστού κυκλώματος. Για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του διεθνούς δικτύου εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων, το 1999 η ANDI εισήγαγε μια μοναδική μεθοδολογία για την εκπαίδευση δύτες σε επίπεδο εισόδου με το πρόγραμμα ANDI Open Water Sport Diver.

Η ANDI έχει αναπτύξει ένα πολύπλευρο εκπαιδευτικό σύστημα με ολοκληρωμένα προγράμματα. Αυτά περιλαμβάνουν Openwater Sport Diver, Dive Medic, SafeAir® μαθήματα χρηστών, προγράμματα τεχνικής και εξερεύνησης, εκπαίδευση Rebreather για συστήματα SCR και CCR, εξειδικευμένη εκπαίδευση και μια πλήρη προσφορά προγραμμάτων τεχνικών και εκπαιδευτών. Η ανάπτυξη της ANDI σε όλο τον κόσμο οφείλεται στη δέσμευση της ANDI για ποιοτική εκπαίδευση, ποιοτικό εκπαιδευτικό υλικό, τα υψηλότερα επιχειρησιακά πρότυπα και αφοσίωση στην εξυπηρέτηση πελατών.

Διαγράμματα εκπαίδευσης ANDI
SSI - Scuba Schools International

Για περισσότερα από 40 χρόνια η SSI έχει παράσχει κατάρτιση, εκπαίδευση και πιστοποίηση για  δύτες, εκπαιδευτές κατάδυσης, καταδυτικά κέντρα και θέρετρα σε όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε το 1970, η SSI έχει επεκταθεί για να περιλάβει περισσότερα από 30 Κέντρα Εξυπηρέτησης, εκπροσωπείται σε περισσότερες από 110 χώρες με πάνω από 2.500 θέσεις διεθνώς, και έχει βιβλία και υλικά που εκτυπώνονται σε περισσότερες από 30 γλώσσες, όπως και DVD ,CD  κλπ.

Η SSI είναι σαφώς το όνομα που εμπιστεύεστε στον κόσμο της καταδύσεις, και αποδίδουμε ότι η επιτυχία οφείλεται σε συμβιβασμούς, στις προδιαγραφές  και στη μεθοδολογία της εκπαίδευσης !!

Διάγραμμα εκπαίδευσης SSI
IANTD - International Association of Nitrox & Technical Diver

Ιδρύθηκε το 1985 από τον Dick Rutkowski με το όνομα IANTD. Είναι ο πρώτος καταδυτικός οργανισμός που παρείχε εκπαίδευση και πιστοποίηση στην χρήση εναλλακτικών μιγμάτων αερίου. Το 1992 το όνομά του αναβαθμίστηκε σε IANTD για να καλύψει το διευρυμένο πεδίο των δραστηριοτήτων της. Αναγνωρίζεται πια ως η “αρχή” στην χρήση εναλλακτικών μιγμάτων ερασιτεχνικής και επιστημονικής κατάδυσης και είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και πιο παλιούς καταδυτικούς οργανισμούς παγκοσμίως.

Διάγραμμα εκπαίδευσης IANTD
DAN - Divers Alert Network

Είναι πρωταθλητές της ασφάλειας κατάδυσης, υποστηρίζουν βέλτιστες πρακτικές σε όλη τη βιομηχανία των καταδύσεων και παρέχουν στους δύτες τη δυνατότητα να λαμβάνουν έξυπνες αποφάσεις για κάθε περιπέτεια. Προετοιμάζουν και υποστηρίζουν την καταδυτική κοινότητα μέσω εκπαίδευσης σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, εκπαίδευσης σε θέματα ασφάλειας και εμπλοκής με κορυφαίους ειδικούς στον κόσμο.

Είναι ερευνητές, εξερευνούν νέους τομείς μελέτης καθώς η κοινότητά μας επιδιώκει να βουτήξει βαθύτερα, περισσότερο και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές. Οι δύτες συνεχίζουν να ωθούν τα όρια της κατανόησής μας για τον υποβρύχιο κόσμο και να επεκτείνουν τα όρια της ανθρώπινης φυσιολογίας και συνεργαζόμαστε με αξιόλογους επιστήμονες για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια αυτών των πρωτοπόρων. Είναι ερευνητές, γιατροί και επαγγελματίες κατάδυσης που έχουν έρθει μαζί με την μοναδική αποστολή της υποστήριξης της ασφαλούς εξερεύνησης του υποβρύχιου κόσμου μας.

Είναι οι έμπιστοι σύμβουλοί σας – οι ειδικοί που καλείτε όταν είστε αβέβαιοι. Είτε αναζητάτε απάντηση σε μια απλή ερώτηση είτε χρειάζεστε βοήθεια με ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης, είμαστε πάντα εδώ για εσάς. Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει δημιουργηθεί για να υποστηρίζει δύτες με πληροφορίες για την υγεία και την ασφάλεια, ιατρικές συμβουλές, κορυφαία στον κλάδο προγράμματα ασφάλισης κατάδυσης ατυχημάτων και ταξιδιών.