Λίγα λόγια για την Αυτόνομη Κατάδυση

Η αυτόνομη κατάδυση (Scuba Diving) είναι μια από τις πιο συναρπαστικές και ευχάριστες δραστηριότητες του ανθρώπου. Είναι ένας τρόπος  για να βρεθείτε εκεί που άρχισε η ζωή, στις θάλασσες και στους ωκεανούς και να έρθετε σε επαφή με την φύση και το υγρό στοιχείο με έναν τρόπο που ποτέ στο παρελθόν δεν είχατε φανταστεί. Η αφετηρία αυτής της περιπέτειας είναι το καταδυτικό κέντρο POPEYE DIVING CENTER το δικό σας εκπαιδευτικό κέντρο αυτόνομης κατάδυσης.

Αυτόνομη Κατάδυση: είναι η κατάδυση που γίνετε με αυτόνομη καταδυτική συσκευή συστήματος (Scuba).

Αυτοδύτης ή Αυτόνομος Δύτης: είναι αυτός που κάνει κατάδυση με αυτόνομη αναπνευστική συσκευή (Scuba).

SCUBA: Self, Contained, Underwater, Breathing, Apparatus

Beginners Courses

Advanced Courses

Specialities

Ο σκοπός των προγραμμάτων Ειδικότητας Δυτών είναι η εξοικείωση των δυτών με τις δεξιότητες, την γνώση, τον προγραμματισμό, την οργάνωση, τις διαδικασίες, τις τεχνικές, τα προβλήματα και τους κινδύνους των διαφόρων σημείων ειδικού ενδιαφέροντος στην κατάδυση. Το καταδυτικό κέντρο POPEYE DIVING CENTER έχει την δυνατότητα να σας εκπαιδεύσει σε πάρα πολλές ειδικότητες και να πιστοποιηθείτε από οργανισμό της αρεσκείας σας.
Speciality Diver Courses

Professional

Αν η κατάδυση είναι κάτι το μοναδικό για σας, αν είναι τρόπος ζωής και το μόνο που θέλετε είναι να ασχολείστε συνέχεια μόνο με τις καταδύσεις, το καταδυτικό κέντρο POPEYE DIVING CENTER σας  δίνει την ευκαιρία να κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα. Σε στενή συνεργασία με τους εκπαιδευτές του κέντρου αναλαμβάνουμε να σας εκπαιδεύσουμε και να σας βάλουμε στον χώρο της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής καταδύσεις.

Σύμφωνα με τον νόμο περί καταδύσεων Ν3409/06 που ισχύει από της 04-11-2005 στην χώρας μας, ορίζονται οι κανόνες, οι βαθμίδες, τα προσόντα και η εκπαίδευση που πρέπει να έχει κάποιος για να γίνει επαγγελματίας – παροχέας καταδυτικών υπηρεσιών.

Αν θέλετε να δουλεύετε σε καταδυτικά κέντρα και σχολές κατάδυσης ή αν θέλετε να ανοίξετε δικό σας καταδυτικό κέντρο, τότε ελάτε σε εμάς μπορούμε να σας βοηθήσουμε !!!

Pro Courses
Μετάβαση στο περιεχόμενο